De veiligheidsbelofte van Hörmann

ThermoSafe-voordeur: standaard uitgerust met hoge veiligheidsklasse

In 2016 gebeurden er maar liefst 56.215 woninginbraken in België. Dat cijfer maakt van huisbraak de grootste vorm van criminaliteit in ons land. Om een woninginbraak te voorkomen, of om de woning extra te beveiligen na huisbraak, zijn verschillende opties mogelijk. Kiezen voor veilige deuren en ramen is daar één van. Met de ThermoSafe stelt Hörmann op Batibouw de veiligste voordeur op de markt voor. 

Een woninginbraak tast het veiligheidsgevoel aan, waarna het extra beveiligen van de woning een logische stap is. Ook wie nog geen slachtoffer werd van huisbraak, wil een gevoel van geborgenheid in eigen huis. De ThermoSafe-voordeur van Hörmann beschermt de woning tegen inbraakpogingen van ervaren criminelen met zwaar materiaal. Bovendien geeft Hörmann een unieke veiligheidsgarantie van tien jaar.  

Veiligheidsklasse RC3 als standaard 

De ThermoSafe is standaard uitgerust met veiligheidsklasse RC3. Dat wil zeggen dat de aluminium voordeur de woning beschermt tegen een ervaren crimineel die gedurende vijf minuten de deur probeert open te breken met schroevendraaiers, tangen, wiggen, een koevoet en eenvoudig boorgereedschap. De politie raadt veiligheidsklasse RC2 aan als standaard, maar Hörmann wil voor 100 procent voldoen aan de veiligheidsbehoefte en gaat daarom een stap verder.  

Tien jaar veiligheidsbelofte  

Om de veiligheid van woningen uitgerust met een ThermoSafe-voordeur te bewijzen, doet Hörmann aan al haar klanten een veiligheidsbelofte van tien jaar. Wanneer een inbreker erin slaagt de woning binnen te dringen via de ThermoSafe-voordeur, met materialen uit de RC3 klasse, krijgt de klant een nieuwe Hörmann-voordeur met dezelfde uitrusting of 3000 euro cash terugbetaald als de schade aan de deur door de verzekering wordt gedekt.  

Uitstekende warmte-isolatie  

Naast de veiligheidsgarantie door onder andere het vijfvoudige veiligheidsslot, heeft de ThermoSafe-voordeur een voortreffelijke warmte-isolatie. Het 73 millimeter dikke deurblad werkt energiebesparend. Verder is de voordeur uitgerust met een thermisch onderbroken aluminium vleugelprofiel en heeft ze een U-waarde tot ca. 0,87 W/(m²·K). Ook op esthetisch vlak mag de ThermoSafe er zeker zijn, aangezien de veiligheids- en isolerende elementen volledig zijn weggewerkt. Wie deze voordeur installeert, heeft de keuze uit meer dan zeventig deurmotieven in achttien voorkeurskleuren of RAL naar keuze.  

Bezoek Hörmann op stand 4417 in paleis 4 op Batibouw, van 22 februari tot en met 4 maart.  

De ThermoSafe is verkrijgbaar vanaf € 2.748 exclusief btw. 

Lieke Vervoort

Project Manager, Two cents

Maarten Louwies

Marketing Manager, Hörmann Belgium

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Neem contact op met

Vrijheidweg 13 3700 Tongeren

+ 32 (0) 12 399 222

m.louwies.ton@hormann.be

www.hormann.be