Hörmann als pionier in duurzaamheid en service

Duurzaamheid speelt bij Hörmann een fundamentele rol in de keuze van hun materialen vooral bij gebouwen voor commerciële doeleinden maar ook bij bijvoorbeeld showrooms of brandweerkazernes. Daarom investeert de firma in het maken van reserveonderdelen om de goede werking van al haar producten te waarborgen. Een service die het verschil maakt. 

Betrouwbare service 

Een industriepoort wordt bijzonder vaak gebruikt, en de slijtage van de kleine onderdelen leidt vaak tot een vervanging van de hele poort. Hörmann investeert in de productie van wisselstukken voor industriële poorten, wat zorgt voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Door deze techniek wordt ook retrofitting mogelijk. Vaak zijn poorten nog in een goede conditie, maar niet meer conform de huidige normen. Zolang een poort nog voldoet aan de werkrichtlijnen, is vervanging niet nodig en kan hij gedurende vele jaren worden gebruikt door de beschikbaarheid van reserveonderdelen. 

Uniek in zijn soort

Als fabrikant en verdeler van industriële sectionaalpoorten is Hörmann een van de eersten in zijn soort. De firma gelooft in het aanbieden van reserve-onderdelen als service die hen onderscheidt van de concurrentie. Sterker nog, een bedrijf met een uitgebreide catalogus van alle beschikbare reserveonderdelen is eerder zeldzaam. ‘Wij herinneren architecten en aannemers eraan hoe belangrijk duurzaamheid is. Dat gaat hand in hand met inspectie en een goed onderhoud, twee diensten die wij vanzelfsprekend vinden’, zegt algemeen directeur H. Janssen van Hörmann Belgium.

Getest en gecertificeerd

Aannemers en architecten houden bij het uitkiezen van hun leveranciers en materialen best rekening met zaken als duurzaamheid, inspectie en onderhoud. Hörmann garandeert dat poorten die bij hen uit de fabrieken komen, voldoen aan de veiligheidskenmerken volgens de Europese norm 13241-1. Regelmatige check-ups verzekeren de functionaliteit van de poort op basis van het doel en de locatie. Wanneer de inspecteur enig defect ontdekt, wordt de poort buiten werking gesteld en wordt bepaald of de deur met reserveonderdelen wordt hersteld of volledig wordt vervangen.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Neem contact op met

Vrijheidweg 13 3700 Tongeren

+ 32 (0) 12 399 222

m.louwies.ton@hormann.be

www.hormann.be