Hörmann lanceert inspiratiewebsite

Alle referenties verzameld op Hörmann Inspiration

Hörmann Inspiration is het nieuwe platform voor zij die een nieuwe voordeur of garagepoort willen kopen. Enerzijds dient het als een inspiratiebron voor kopers van een garagepoort of voordeur, anderzijds kunnen klanten hun eindresultaat online tentoonstellen. Via Hörmann Inspiration kunnen potentiële klanten foto’s bekijken van garagepoorten of voordeuren na installatie in een woning. Zo vinden ze het product dat perfect aansluit bij hun wensen.   

Op de website kunnen toekomstige kopers van een garagepoort of voordeur resultaten van eerdere realisaties bekijken in de stijl die ze wensen. In de database van meer dan 2000 foto’s kiezen ze het soort product (garagepoort, sectionale poort, kantelpoort, voordeur of voordeur met glas), de gewenste kleur en de stijl van de woning (klassiek, landelijk of modern). Deze filtermogelijkheden zorgen zo voor een exacte weergave van wat de klant wilt.

 “We hebben dit platform gelanceerd omdat we merken dat kopers veel interesse hebben in het eindresultaat. Ze kiezen vaak hun product op basis van een brochure of een bezoek aan één van onze showrooms; het uiteindelijke resultaat krijgen ze pas te zien bij de installatie. Via deze website krijgen ze een realistisch idee over hoe hun garagepoort of voordeur er zal uitzien dankzij de foto’s die onze klanten zelf van hun woning namen, zonder dat iets in scenario werd gezet of dat er Photoshop aan te pas kwam”, vertelt Maarten Louwies van Hörmann Belgium. “Dagelijks sturen klanten hun foto’s naar ons door, die dan direct in de website worden geïntegreerd”, verduidelijkt Louwies.    

Gebruikscomfort, gebruiksveiligheid voor iedereen en bescherming tegen inbraak zijn uiterst belangrijk bij de Hörmann-producten, wat duidelijk wordt bij een bezoek aan een showroom. Of een garagepoort of een voordeur effectief bij een woning past, is soms moeilijk te visualiseren in een folder of toonzaal. Via Hörmann Inspiration laten tevreden klanten hun projecten zien aan potentiële kopers.

www.hormann-inspiration.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Neem contact op met

Vrijheidweg 13 3700 Tongeren

+ 32 (0) 12 399 222

m.louwies.ton@hormann.be

www.hormann.be