Hörmann loftdeuren: modern design in actuele industriële stijl

De binnendeuren van een woning weerspiegelen de persoonlijkheid van de bewoner. De voordien uitsluitend functionele instrumenten, spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de vormgeving van het interieur. Hörmann biedt hierop het antwoord met zijn nieuwe serie moderne loftdeuren uit glas en staal. De binnendeuren geven het huis een harmonieuze sfeer en industriële look.

Een tijdloze industriële stijl

Het unieke uiterlijk van loftdeuren uit glas en staal maakt zowel de scheiding van grote ruimten als de opening van kleinere ruimten mogelijk, met behoud van de transparantie en onbeperkte lichtinval. De combinatie van glas en staal in een elegant en minimalistisch design maakt de binnendeuren een echte eyecatcher in elk interieur. Deze oplossing met moderne en slanke uitstraling is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en biedt een breed scala aan deuropties. Van schuifdeuren, standaard deuren en dubbele draaideuren tot wanden.

Met oog voor detail

De royale beglazingen van de deuren bestaan uit 6mm dik gelaagd veiligheidsglas, in helder glas of met een matte folie. De hoogwaardige stalen profielen creëren met het smalle profielaanzicht van slechts 76mm bij deuren of 20mm bij vaste beglazingen een helder design in de moderne industriële stijl.

Voor wat betreft de dwarsstijlen is er de keuze tussen hoekglaslijsten of de nog verfijndere glaslijsten Slim. De eerste leggen door hun authentieke design met zichtbare schroefverbindingen extra nadruk op de industriële stijl en zorgen zo voor een opvallender accent. Liever een elegante en zeer smal profielaanzicht? Dan zijn de glaslijsten Slim, met een aanzichtbreedte van slechts 15mm, de juiste keuze.

Individualiteit binnen handbereik

Hörmann loftdeuren zijn de perfecte combinatie van glas en staal wat zorgt voor een modern en geraffineerd design. Door de onbeperkte afwerkingsmogelijkheden, passen deze deuren zich moeiteloos aan in elke interieurstijl.

Het brede kleurengamma biedt eindeloze mogelijkheden voor maatwerk. De deuren worden standaard in gitzwart mat RAL 9005 uitgevoerd. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uit nog 5 voorkeurkleuren te kiezen (Verkeerswit, Titan Metalic, Antracietgrijs, Blank aluminiumkleurig of Grijs aluniniumkleurig). Zit de gewenste kleur er niet bij? Geen probleem. De loftdeuren zijn ook verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze, NCS speciale kleuren en structuur- en pareleffectkleuren. Zo creëert iedereen zijn eigen stijl.

De final touch

Om de puntjes op de i te zetten, biedt Hörmann de keuze uit 10 hendelgrepen en 11 duwstangen uit roestvrijstaal die de industriële look vervolledigen. De fijne deurgrepen accentueren de transparantie van de loftdeuren waarbij de afmetingen variëren van 300 mm tot 1100 mm, afhankelijk van het deurmodel. De deurgrepen zonder rooster en verzonken slot, verzekeren een minimalistisch design. ​

Bovendien bieden de flexibele afmetingen tot 5 x 4 meter, brede kleurenwaaier en ruime keuze aan krukken en greepstangen, op maat oplossingen voor de Belgische renoveerder en bouwer. Daardoor zijn de deuren geschikt voor zowel grote openingen als kleinere doorgangen.

© Hörmann
© Hörmann

Kirsten Van Pee

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Neem contact op met

Vrijheidweg 13 3700 Tongeren

+ 32 (0) 12 399 222

m.louwies.ton@hormann.be

www.hormann.be