Hörmann ThermoSafe Duragrain voor een harmonieuze combinatie tussen garagepoort en voordeur  

Een huis is niet alleen een plek om te wonen. Het weerspiegelt de eigen stijl en persoonlijkheid van haar bewoners. Bij het creëren van de ideale leefomgeving is het van essentieel belang dat alle elementen in balans zijn. Dat geldt ook voor de voordeur en garagepoort: twee prominente elementen die een blijvende eerste indruk achterlaten. Hörmann presenteert vijf nieuwe Duragrain afwerkingen voor de garagepoort die naadloos aansluiten bij de ThermoSafe Decoral voordeuren om het uitzicht van de gevel helemaal af te maken.  

Duragrain garagepoorten, voor een gepersonaliseerde look  

De Duragrain afwerking is al enkele jaren enkel beschikbaar bij Hörmann en garandeert een gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle look & feel. De motieven worden in detail op de garagepoort afgebeeld met levensechte kleuren. Het Duragrain-oppervlak is UV- en krasbestendig, zodat zowel zonlicht als krassen geen schade kunnen toebrengen aan het ontwerp. Hörmann voegt nu vijf afwerkingen toe aan het gamma voor nog meer harmonie. ​ 

Vijf nieuwe Duragrain oppervlakken  

Naast de 24 bestaande Duragrain-oppervlakken vullen volgende vijf afwerkingen het gamma aan: Cement, Rusty Patina, Wild Oak, Barnwoord en Barnwood grijs.   

Dankzij een state-of-the-art technologie worden de nieuwe decors makkelijk overgebracht op het deuroppervlak wat resulteert in een realistisch en gedetailleerd uiterlijk. Hiervoor wordt een innovatief digitaal drukproces gebruikt. Een extra eindcoating maakt het Duragrain-oppervlak bijzonder slijtvast, maar ook kras- en vlekbestendig. Het zorgt bovendien voor hoge duurzaamheid en een mooi deurbeeld. ​ 

De nieuwe designs zijn beschikbaar als Duragrain-decors voor LPU 42 sectionaalpoorten met L-profilering. Het deurblad is aan de binnenzijde vlak op het kozijn geplaatst, waardoor het een bijzonder ruime en moderne uitstraling heeft. De kozijnprofielen zijn standaard afgewerkt in het zwart en de handgrepen en versieringen aan de buitenkant zijn ook verkrijgbaar in deze trendy kleur. Andere RAL-kleuren zijn mogelijk op aanvraag. ​ 

Harmonieuze eenheid voor prachtig totaalbeeld  

Wie het totaalbeeld van zijn woning belangrijk vindt en topkwaliteit wenst, is bij Hörmann dus aan het juiste adres. Het merk biedt de perfecte combinatie tussen garage- en voordeuren. Zo past de Duragrain garagesectionaaldeur perfect bij de aluminium ThermoSafe Decoral voordeur. De op elkaar afgestemde deurdesigns laten de voorgevel stralen en accentueren een moderne look. 

Duragrain in een notendop  

  • 5 nieuwe Duragrain decors voor de LPU 42 garagesectionaalpoorten met L-profilering 
    • Cement, Rusty Patina, Wild Oak, Barnwood en Barnwood grijs 
  • Perfect afgestemd op ThermoSafe Decoral decors voor aluminium voordeuren ​ 
  • Moderne designs voor een uitzonderlijk deuraanzicht ​ ​ 
  • Kleurgetrouwe en gedetailleerde oppervlakteafwerking ​ 
  • Eindcoating voor hoge duurzaamheid en langdurig mooi deurbeeld 
  • Reeds beschikbaar 
Dorien Debbaut

Dorien Debbaut

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Neem contact op met

Vrijheidweg 13 3700 Tongeren

+ 32 (0) 12 399 222

m.louwies.ton@hormann.be

www.hormann.be