Nieuw online architectenprogramma

Handige architectentool van Hörmann

Architecten die met Hörmannproducten hun bouwprojecten realiseren, kunnen vanaf nu gebruikmaken van het nieuwe architectenprogramma van de poorten- en deurenproducent. Het Hörmann-architectenprogramma zorgt voor een nog efficiëntere planning van bouwprojecten.  

Dit programma is een onmisbare tool voor de realisatie van particuliere en industriële bouwprojecten. Het programma werkt op Windows, Apple en Android en kan zowel op PC, laptop, smartphone of tablet worden gebruikt.  

De Belgische versie heeft een aanbod van 600 producten en 5700 tekeningen. Indien een architect van plan is Hörmann-producten te gebruiken voor zijn projecten, zijn technische tekeningen in PDF- of DWG-formaat, afbeeldingen, foto’s en bestekteksten van de producten beschikbaar in enkele muisklikken.  

Het programma heeft een uitgebreid gamma aan Hörmannproducten voor zowel particuliere als industriële toepassingen: garagepoorten, industriepoorten, dockequipment, brandwerende- en rookdichte-afsluitingen, objectdeuren, automatische deuren, garagedeuren, voor- en binnendeuren en kozijnen.  

Hörmann biedt met het architectenprogramma uitgebreide technische informatie en individuele beschrijvingen aan van een breed assortiment producten. Het gebruiksvriendelijke programma kan worden geraadpleegd via http://hoermann-architektenprogramm.iokmx.de/hapint/be/ of eenvoudig via www.hormann.be. 

Contacteer ons
Lieke Vervoort Persverantwoordelijke Hörmann Belgium, Two cents
Maarten Louwies Marketing Manager Hörmann Belgium, Hörmann Belgium
Lieke Vervoort Persverantwoordelijke Hörmann Belgium, Two cents
Maarten Louwies Marketing Manager Hörmann Belgium, Hörmann Belgium
Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Hörmann Belgium
Vrijheidweg 13
3700 Tongeren