Nieuw oppervlak voor garagepoorten met fotorealistisch design

Hörmann stelt nieuwigheid voor op Bau München

Hörmann heeft een nieuwe druktechniek ontwikkeld die het mogelijk maakt een veelvoud aan designs levensecht weer te geven op een garagesectionaalpoort. Een sectionaalpoort van Hörmann kan vanaf nu worden uitgerust met het nieuwe, gladde Duragrain-oppervlak, dat kan worden bedrukt met 24 unieke ontwerpen. De poortenspecialist stelde deze nieuwigheid voor op de beurs BAU in München van 14 tot en met 19 januari 2019. 

 

Naast veiligheid, comfort en thermische isolatie, speelt ook het esthetische aspect een belangrijke rol bij een woning. Het ontwerp van de garagepoort is daarbij een niet te onderschatten factor. Consumenten kunnen vanaf nu een Hörmann-garagesectionaalpoort personaliseren met de look die bij hun woning past, of het nu om modern hout, beton of andere trendy materialen gaat. Hörmann presenteerde deze nieuwe druktechniek in januari op de beurs BAU in München. Dit proces maakt het mogelijk om houten decoratie en andere trends zoals beton of geroest staal fotorealistisch voor te stellen op het Duragrain-oppervlak van een Hörmann-sectionaalpoort. Het nieuwe Duragrain-oppervlak creëert dus volledig nieuwe ontwerpmogelijkheden voor garagepoorten.  

De Hörmann-garagesectionaalpoort met moderne grote panelen is beschikbaar in 24 fotorealistische Duragrain-varianten zoals geroest staal, beton en verschillende soorten hout als witte eik, bamboe en teak. De motieven worden in detail op de garagepoort afgebeeld met levensechte kleuren en worden afgewerkt met een ultrabeschermend vernis voor een permanent mooi resultaat. Het Duragrain-oppervlak is UV- en krasbestendig, zodat zowel zonlicht als krassen geen schade kunnen toebrengen aan het ontwerp. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Neem contact op met

Vrijheidweg 13 3700 Tongeren

+ 32 (0) 12 399 222

m.louwies.ton@hormann.be

www.hormann.be