ThermoSafe Decoral van Hörmann tilt de afwerking van buitendeuren naar een hoger niveau

De voordeur, de plek waar een hartelijk ontvangst centraal staat. Wie op zoek is naar een voordeur die enerzijds voldoet aan de gewenste stijl en anderzijds aan de technische vereisten is bij Hörmann aan het juiste adres. Hörmann levert al zestig jaar kwalitatieve poorten en deuren op maat. Met het oog op duurzaamheid en uitmuntende kwaliteit voor elke stijl blijft Hörmann haar productassortiment uitbreiden. De nieuwe afwerking Thermosafe Decoral voor buitendeuren is een schot in de roos om aan elke eis te voldoen.  

ThermoSafe-voordeuren, rendement verzekerd  

De ThermoSafe-voordeuren zijn al een tijdje op de markt. Dit type uitvoering verzekert de woning van uitstekende warmte-isolatie en hoge veiligheid. Dat dankzij het 73 mm dikke deurblad en het standaard vijfvoudige veiligheidsslot. De warmte blijft binnen, geluid en inbrekers daarentegen geraken niet binnen. ​ 

Volledig nieuw in het ThermoSafe- gamma zijn de vijf nieuwe afwerkingskleuren Thermosafe Decoral voor aluminium voordeuren met hoge afwerkingsgraad. 

ThermoSafe Decoral, voor unieke combinaties in deurkozijnen  

Voor iedereen die hoge designeisen stelt voor de afwerking van zijn aluminium voordeur, introduceert Hörmann nu trots de ThermoSafe Decoral. Dit nieuwe kleurengamma bestaat uit vijf decors die toegepast kunnen worden op achttien exclusieve ThermoSafe voordeurtypes, met of zonder beglazing. De keuze bestaat uit Roestplatina, Schuurhout Grijs, Wilde Eik, Cement en Schuurhout. Voor wie houdt van een warme en traditionele stijl, is Schuurhout (Grijs) een mogelijkheid. Liever een iets modernere en koelere uitstraling? Dan is Cement de way to go. Iedere kleur geeft de voordeur en woning het karakter dat ze verdienen. ​ 

De verschillende afwerkingen worden met behulp van een gepatenteerd coatingprocédé aangebracht op het gepoedercoat aluminium deuroppervlak. Het standaard kaderprofiel en de optioneel verkrijgbare roestvrijstalen buitengrepen, beide in diepzwart zorgen voor een bijzondere elegantie en industrieel moderne look. 

De voordeur verder personaliseren kan eenvoudig door verschillende mogelijkheden qua beglazing en de buitenhandgrepen naar keuze, voor een persoonlijk touch. Bovendien is de deur makkelijk te openen via een code, vingerafdruk of smartphone. Het breed scala aan opties en de hightechsnufjes tillen de ingangsdeur naar een hoger niveau en levert zo een maximaal comfort. 

Configureer naar believen 

Met de Hörmann-configurator voor garagedeuren en deuren, is de juiste deur kiezen een fluitje van een cent. In slechts enkele klikken is de gewenste voordeur met deuruitvoering, motief, kleur en correcte afmetingen een feit. De vrijblijvende prijsopgave geeft meteen ook het prijskaartje mee. Lekker handig om mee aan de slag te gaan. De configurator gaat zelfs nog een stap verder: via een geüploade foto van de woning wordt de gewenste voordeur in de gevel geplaatst om visueel de mogelijkheden te tonen. ​ 

ThermoSafe Decoral in een notendop  

  • 5 nieuwe kleuren: Roestplatina, Schuurhout Grijs, Wilde Eik, Cement en Schuurhout 
  • Voor nog meer karakter, aangepaste stijl en tastbaar mooi ontwerp ​ 
  • Toepasbaar op alle 18 exclusieve ThermoSafe aluminium deuren, met of zonder beglazing ​ 
  • Gepatenteerd coatingprocédé ​ 
  • Roestvrijstalen handgrepen aan de buitenkant ​ 
  • Individuele uitrusting om aan alle wensen te voldoen ​ 
  • Bedieningsgemak ​ 
  • Slotpakketten met intelligente oplossingen ​ 

Kirsten Van Pee

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Neem contact op met

Vrijheidweg 13 3700 Tongeren

+ 32 (0) 12 399 222

m.louwies.ton@hormann.be

www.hormann.be