Veilige opslag dankzij klimaatneutrale metalen opbergsystemen

Hörmann is al jaren specialist op het gebied van deuren, garages, deurkozijnen en poorten. Naast die belangrijke elementen voor bouwen en renoveren biedt het familiebedrijf innovatieve opbergsystemen zoals gereedschapsschuren en brandhoutrekken aan. De stevige en ruime opbergsystemen zijn geschikt om heel wat spullen in te stockeren.  

Uitstekende metalen opbergsystemen 

De nieuwste opbergsystemen van Hörmann zijn de Berry-brandhoutrekken en Berry-gereedschapsschuren. Deze metalen opbergsystemen bieden tal van voordelen ten opzichte van een houten schuur. Zo zijn ze onbrandbaar en vervormen ze niet. Dankzij de verzinkte stalen plaat zijn ze onderhoudsarm en trotseren ze zonder probleem weer en wind. Ook tegen schimmels zijn de metalen opbergsystemen bestand. Bovendien bestaat het gebruikte staal voor 25% uit gerecycled materiaal en zijn zowel de gereedschapsschuren als brandhoutrekken volledig herbruikbaar. 

Oog voor detail 

De Hörmann-opbergsystemen zijn ontwikkeld met veel aandacht voor de allerkleinste details die optimaal comfort bieden. De systemen worden met een maximale prefabricatiegraad geleverd waardoor de constructie en montage snel en eenvoudig verlopen. Daarnaast zijn de gereedschapsschuren en brandhoutrekken samen te combineren aangezien de hoogtes op elkaar afgestemd zijn. Ten slotte voorkomt de standaard deuropeningsbeperking in de gereedschapsschuren dat de deur ongecontroleerd openslaat tegen de schuur. Dankzij de optionele gasdrukveren worden deuren zacht gestopt, automatisch gesloten of opengehouden. 

Voor ieder wat wils 

De nieuwste opbergsystemen zijn verkrijgbaar in twee motieven: Modern en Classic. De moderne gereedschapsschuren en brandhoutkasten hebben een elegante uitstraling terwijl de klassieke opbergsystemen er tijdloos en stijlvol uitzien. Naast de twee motieven, is het Berry-brandhoutrek beschikbaar in negen standaardkleuren: Witaluminium, Venstergrijs, Grijsaluminium, Kwartsgrijs, Duifblauw, Purperrood, Rietgroen, Mosgroen en Antractietgrijs. ​ Ook voor het dak kan er gekozen worden voor twee varianten: het lessenaars- en zadeldak. De Berry-gereedschapsschuren kunnen piekfijn afgewerkt en uitgebreid worden met het praktische toebehoren van Hörmann. Ideaal om een unieke schuur te creëren. ​ 

Duurzaamheid ten top  

Hörmann is zich meer dan ooit bewust van de ecologische verantwoordelijkheid die ze dragen als grote fabrikant. Daarom dekken ze hun stroombehoefte in Duitsland voor 100% met ecostroom. Door de inzet van een intelligent en gecertificeerd energiemanagementsysteem, het CO₂-neutraal versturen van post en het recyclen van herbruikbare materialen besparen ze jaarlijks meer dan 40.000 ton CO₂. Bij de productie van hun opbergsystemen zijn emissies onvermijdelijk. Die emissies compenseren ze door bebossingsprojecten te steunen in samenwerking met ClimatePartner. Daardoor hebben alle Hörmann-opbergsystemen het label ‘klimaatneutraal’. ​ 

Dorien Debbaut

Dorien Debbaut

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Neem contact op met

Vrijheidweg 13 3700 Tongeren

+ 32 (0) 12 399 222

m.louwies.ton@hormann.be

www.hormann.be