Stijlvol organiseren met de Juno-tuinboxen van Hörmann  

Hoogwaardige opbergruimte voor balkon en tuin 

Steeds meer gezinnen richten hun tuin of balkon graag gezellig in met tuinmeubilair, kussens, tapijt, sfeerverlichting en kleine accessoires. Hörmann, specialist op het gebied van poorten en deuren introduceert - na haar tuinbergingen voor gereedschap en brandhoutrekken - met trots de Juno-tuinboxen. De perfecte combinatie tussen functionaliteit, duurzaamheid en stijl, én de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een handig opbergsysteem.  

Metalen tuinbox als opbergsysteem 

Naast de metalen Berry-tuinberging vult de Juno tuinbox het gamma opbergsystemen van Hörmann aan. De robuuste kist uit verzinkt, hoogwaardig gelakt plaatstaal is weersbestending, regenwaterdicht en bestand tegen zonlicht. Binnenin hebben de tuinboxen een geïntegreerde bodemventilatie die vocht en schimmelvorming voorkomen. Hierdoor kan de tuinbox ook in koude en natte weersomstandigheden op het balkon of terras staan om voorwerpen in te bewaren. ​ 

De Juno tuinbox is verkrijgbaar in twee buitenkleuren: grijsaluminium of antracietgrijs. De kleur aan de binnenkant is standaard grijswit. De box is beschikbaar in twee maten met een inhoud van respectievelijk 0.4m³ en 0.7m³ om te voldoen aan de behoeften van de tuin- of balkoneigenaar. Zo zijn beide grote genoeg om er loungekussens in kwijt te raken. ​ 

Snelle en eenvoudige montage ​ 

Hörmann verbindt zich ertoe de tuinboxen met een maximale prefabricatiegraad af te leveren. Aangezien het opbergsysteem uit weinig losse onderdelen bestaat, is deze dus snel en eenvoudig te monteren. Dankzij de in de hoogte verstelbare voeten zet de gebruiker de tuinbox ​ loodrecht, ook al zijn de terras of klinkers niet helemaal plat of gelijk. 

De twee geïntegreerde dempers openen en sluiten de tuinbox zeer comfortabel. De mechanische tweepuntsvergrendeling in het deksel zorgt dan weer voor extra veiligheid. En alles wordt veilig opgeborgen achter een cilinderslot dat onopvallend in het deksel geïntegreerd is, wat de tuinbox een stijlvolle en moderne look geeft. 

Combineer naar believen 

De Juno tuinbox is een optische blikvanger die de tuin of het balkon er opgeruimd laat uitzien. Voor de particulier die behalve kussens, speelgoed en terrasvoorwerpen ook tuinapparatuur, gereedschap, hoogwaardige machines, e-bikes of haardhout een veilige plek wil geven, zijn er de Berry tuinbergingen of de Berry brandhoutrekken. Deze passen perfect bij de Juno tuinbox en zorgen voor een geordende tuin of balkon. ​ 

Niet alleen stijlvol, ook klimaatneutraal ​ 

Als familiebedrijf is Hörmann zich bewust van de verantwoordelijkheid voor komende generaties. Daarom biedt het alle producten voor woningbouw waaronder ook de tuinbox standaard CO2-neutraal aan. Hörmann heeft zich met haar duurzaamheidsstrategie tot doel gesteld om emissies te verminderen en voorkomen. ​ 

Juno tuinbox in een notendop:  

  • Gemaakt uit verzinkt, hoogwaardig gelakt plaatstaal 
  • Weersbestendig, regenwaterdicht en uv-bestendig 
  • Standaard met tweepuntsvergrendeling en geïntegreerd cilinderslot ​ 
  • Twee geïntegreerde dempers 
  • In de hoogte verstelbare voeten 
  • Twee buitenkleuren: grijsaluminium en antracietgrijs ​ ​ 
  • Verkrijgbaar in twee maten: type 1320 (0.4m³) en type 1620 (0.7m³) 
  • 100 % CO₂-neutraal 
Dorien Debbaut

Dorien Debbaut

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hörmann Belgium

Het familiebedrijf Hörmann produceert sinds 1935 kwalitatieve poorten, deuren en aandrijvingen. Vandaag is het bedrijf marktleider in heel Europa dankzij hun specialisatie in voor- en binnendeuren, garagepoorten, industriepoorten en aandrijvingen voor particulieren en professionelen. Bij Hörmann zetten ze steeds de puntjes op de Ö.

De Hörmann Groep is wereldwijd verspreid over meer dan 65 landen en stelt in totaal 6.600 mensen tewerk, waarvan 65 in België. De producent heeft zijn hoofdzetel in Duitsland en is sinds 1962 in België aanwezig. In 1972 werd Hörmann Belgium NV als verkooporganisatie opgericht. Het bedrijf boekt jaarlijks een wereldwijde omzet van zo’n 1 miljard euro.

De verkoop van het uitgebreide aanbod aan woningbouwproducten gebeurt via gespecialiseerde verdelers die technisch-commercieel advies verschaffen en instaan voor opmeting, montage en onderhoud van de Hörmann-producten.

Neem contact op met

Vrijheidweg 13 3700 Tongeren

+ 32 (0) 12 399 222

m.louwies.ton@hormann.be

www.hormann.be